Voit kopioida tenttejäsi tentaattorin roolissa. Examin työpöydällä kopiointikuvake löytyy tenttirivin oikeasta laidasta.


Tentin kopiointikuvake Työpöydällä


Seuraavaksi valitaan tenttikopion suoritustyyppi (Yleinen tentti / henkilökohtainen tentti / kypsyysnäyte / tulostettava tentti).
Huomaa, että asennuksesta riippuen kaikki ohjeessa mainitut suoritustyypit eivät ehkä ole käytössä korkeakoulussasi.

Tenttimistavaksi valitaan yleensä Exam-tenttitila. Kuvassa näkyvät beta-vaihtoehdot (Omakone-tentit) ovat tällä hetkellä testattavana vain muutamissa korkeakouluissa.

Valitse tentin suoritustyyppi


Opintojakson tiedot tulee hakea kopioituun tenttiin sekä lisäksi muokata tentin muita tietoja tarpeen mukaan.

Hae opintojakson tiedot kopioituun tenttiin


Kopioidusta tentistä syntyy Tenttiluonnokset-välilehdelle tentti, jonka nimen edessä on "Copy". Muokkaa nimi uudestaan. Noudata tentin nimeämisessä korkeakoulusi ohjeistusta ja mieti, miten opiskelijat parhaiten tunnistavat tenttisi muista tenteistä eikä ole erehtymismahdollisuutta.

Muokkaa tentin nimi


Määrittele tenttiperiodi uuden tentin mukaiseksi Julkaisuasetuksissa

Kysymysten muokkaus 

Huomioi

Jos muutat kopioidussa tentissä olevia kysymyksiä, muutokset siirtyvät myös muihin tentteihin, joissa kysymykset ovat käytössä. Tämä voi aiheuttaa suurta sekaannusta. Näin ollen, jos et halua kysymysten muokkaantuvan muihin tentteihin, poista kysymykset kopioidusta tentistä, tee muokattavista kysymyksistä kopio kysymyspankissa, muokkaa kopioita ja liitä ne uuteen tenttiin. Tai vaihtoehtoisesti poista kysymykset tentistä ja luo siihen uudet kysymykset.  • No labels