Aika:Tiistai 26.5.2015 klo 14:30-15:30
Paikka:Verkossa http://connect.funet.fi/haka
Aihe:

Level of Assurance (LoA) maailmalla

Level of Assurance määrittää käyttäjätunnistuksen tukevuuden. Minkälainen lähestyminen erilaisiin käyttäjätunnistuksen tasoihin on otettu kansainvälisesti ja miten niihin pitäisi varautua Hakassa?

Alustus:Mikael Linden

Level of Assurance (LoA), eli käyttäjätunnistuksen vahvuus tai tunnistuksen tukevuus kuvaa tunnistamisen eri osa-alueiden turvallisuutta ja luotettavuutta. Korkeakoulujen IAM-verkoston tapaamisissa on noussut esille tarve käyttäjätunnistuksen erilaisille tasoille. Hakassa on perinteisesti ollut vain yksi LoA-taso, joka perustuu palvelusopimuksen kotiorganisaatioille ja palveluntarjoajille asettamiin velvollisuuksiin.

IAM-ryhmän tapaamisessa huhtikuussa käytiin läpi Hakan perinteisiä velvoitteita. Toukokuun webinaarissa käydään läpi, mitä suunnitelmia LoA:n määrittelemiseksi on esitetty kansainvälisesti.

Pääsy huoneeseen avataan hieman ennen webinaarin alkua. Alustus alkaa yllä mainittuun kellonaikaan. Jos haluat alustuksen jälkeen esittää kysymyksiä tai kommentteja, varmista ennen alustuksen alkamista, että äänilaitteesi toimivat. Ääniasetukset voi tarkistaa webinaarihuoneen vasemman yläreunan valikosta Meeting->Audio Setup Wizard.

Esitys tallennetaan ja sen julkaisuun Hakan websivuilla varataan mahdollisuus. Linkit aiempiin Haka-webinaaritallenteisiin löytyvät sivulta: Tapahtumat ja tapaamiset.

  • No labels