KOSKI-palvelun käyttöliittymään kirjaudutaan seuraavissa tilanteissa:

  • kun halutaan tarkastella siirrettyjä opiskeluoikeus- ja suoritustietoja
  • kun halutaan tarkastella tiedonsiirtovirheitä
  • kun halutaan tallentaa opiskeluoikeus- ja suoritustietoja manuaalisesti tallennuskäyttöliittymän kautta (vain jos ei ole käytössä tai ei haluta käyttää integraatiota opintohallintojärjestelmästä

KOSKI-palvelu on osa Opintopolku-palvelukokonaisuutta, eli KOSKI-palvelun käyttöliittymään kirjaudutaan Opintopolun virkailijatunnuksella osoitteessa https://virkailija.opintopolku.fi. HUOM! Jos sinulla ei ole Opintopolun virkailijatunnusta, ole yhteydessä koulutustoimijasi Opintopolun vastuukäyttäjään. Jos et tiedä kuka on koulutustoimijasi Opintopolun vastuukäyttäjä, ota yhteyttä KOSKI-palveluosoitteeseen (koski(at)opintopolku.fi).

Jos sinulla on jokin KOSKI-käyttöoikeus, linkki KOSKI-palvelun käyttöliittymään löytyy Opintopolun virkailijasovelluksen yläpalkista kohdasta "Rekisterit ja tiedonsiirrot" → "KOSKI". Jos linkkiä ei näy, sinulla ei ole voimassa olevia KOSKI-käyttöoikeuksia. Voit anoa tarvittavia KOSKI-käyttöoikeuksia tämän sivun ohjeiden mukaan.

Klikattuasi linkkiä saavut KOSKI-palvelun etusivulle ("Opiskelijat"-välilehti), jossa näet listana aakkosjärjestyksessä kaikki oppijat, joiden tietoihin sinulla on oikeus. Listassa yhdellä rivillä on kahdeksan saraketta, joiden avulla voit suodattaa oppijoiden listaa nimen, opiskeluoikeuden tyypin, koulutuksen, tutkinnon/osaamisalan/nimikkeen, opiskeluoikeuden tilan, oppilaitoksen/toimipisteen, opiskeluoikeuden aloituspäivän sekä luokan / ryhmän mukaan.