Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata


Tutkimuksen tuen ja hallinnon verkosto (TUHA) on korkeakoulujen perustama laaja-alainen yhteistyöverkosto, joka toimii tutkimuksen tuen ja hallinnon alueella.

TUHAn toimintaan voivat osallistua kaikki tutkimuksen tuen ja hallinnon alueella toimivat henkilöt yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, tutkimuslaitoksissa sekä muissa sidosryhmissä.

TUHA-verkoston taustaa

Yhteistyö sai alkunsa RAKETTI-TUTKI -hankkeen 14.1.2014 järjestämässä kick off -tilaisuudessa, johon osallistui yhteensä noin 100 henkilöä yliopistoista ja ammattikorkeakouluista. Tilaisuudessa mm. esiteltiin alueella jo olemassa olevia verkostoja sekä pohdittiin suunnitellun laajemman verkoston agendaa ja organisoitumista. Tilaisuudessa esiteltyjen verkostojen puheenjohtajista sekä muista vapaaehtoisista koottiin laajemman verkoston käynnistämistä varten koordinaatioryhmä, joka on teki yhdessä TUTKI-ohjausryhmän kanssa ehdotuksen uuden TUHA-verkoston perustamisesta.

Verkoston toiminta käynnistettiin tämän jälkeen. Vuosi 2015 oli verkoston ensimmäinen kokonainen toimintavuosi. Verkoston toimintasuunnitelmiin ja -kertomuksiin voit tutustua täällä.
Ilmoittaudu mukaan ryhmien toimintaan!

Jos haluat ilmoittautua ryhmään, ole yhteydessä työryhmän puheenjohtajaan. Jos et ole vielä verkoston jäsen, täytä lisäksi ilmoittautumislomake.


Koordinaatioryhmän sihteeri

Walter Rydman
walter.rydman (at) csc.fi
+358 50 381 8521 

 Koordinaatioryhmän puheenjohtaja

Mari Riipinen
mari.riipinen (at) utu.fi

  • No labels