Aika: Keskiviikko 15.6.2022 klo 13.00-15.30
Paikka: Etätoteutus, linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille (ks. alla)


FinnARMA-julkaisumetriikkaverkosto käynnisti verkoston tapaamisessa 5.11.2020 yhteistyön tuottaakseen kansallisella tasolla ylläpidettävän julkaisumetriikkaoppaan. Varsinainen työ aloitettiin alkuvuodesta 2021 yhteensä 13 suomalaisen organisaation toimesta ja varsinaisessa sisällöntuotantovaiheessa työhön osallistui yli 30 asiantuntijaa eri organisaatioista.

Opas sisältää kattavasti tietoa julkaisumetriikan tuottamisen ja tulkitsemisen tueksi ja se on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat työssään tai muussa toiminnassaan tietoa julkaisujen analysoimisesta ja siihen käytettävistä välineistä.

Nyt meillä on ilo kutsua teidät Kansallisen julkaisumetriikkaoppaan julkaisutilaisuuteen keskiviikkona 15.6. klo 13.00-15.30, jossa esittelemme oppaan ja kerromme mitä jatkossa on tarkoitus tehdä. Tilaisuus järjestetään pelkästään etätoteutuksena.

Ilmoittautuminen

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen ilmoittautumislomakkeella maanantaihin 13.6. mennessä. Kaikki ilmoittautuneet saavat linkin tilaisuuden livelähetykseen muutama päivä ennen tilaisuutta. Tilaisuus myös nauhoitetaan ja tilaisuuteen ilmoittautuneet henkilöt saavat tilaisuuden jälkeen linkin tallenteeseen

Tilaisuuden ohjelma

Aihe

puhuja

Tilaisuuden avaus (esitys)

Ella Bingham, Aalto-yliopisto

Tavoitteena vastuullista metriikkaa osaavissa käsissä (esitys)

Eva Isaksson

Kansallinen julkaisumetriikkaopas (esitys)

Jani Sassali, Oulun yliopisto

Mitä tämän jälkeen?(esitys)

KJMO-projektiryhmä


Lisätietoa 

Jani Sassali, projektin vetäjä
jani.sassali@oulu.fi
puh. 0294 48 1096

  • No labels