Nykyisin keskustelu käydään kokouksien yhteydessä. Kysymyksiä voi laittaa tulevan kokouksen asialistan alareunan kommentteihin.
Koska oikean keskustelualustan saaminen TUHA-julkaisutiedonkeruuryhmälle tuntuu olevan kiven takana, suosittelemme, että laitatte rohkeasti kysymyksiä OKM:n tiedonkeruukäsikirjan wikin kommentteihin:YO 3.3. Julkaisutiedonkeruu 2015
Tälle sivulle voit laittaa keskuteluavauksia julkaisutiedonkeruusta tai muusta julkaisuihin liittyvistä asioita. Viestit voi laittaa muokkaamalla tai kommentoimalla tätä sivua. Isommille uusille aiheille voi tehdä kokonaan uuden alasivun. Muokkaus ja kommentointi edellyttää HAKA-kirjautumista. Jos tämä alusta jää pysyväksi ratkaisuksi, luonnostellaan sitten yhteiset pelisäännöt, että täältä löytäisi jatkossakin vielä jotain.
Kysymyksiä:
3 Comments
Unknown User (ankorhonen@hamk.fi)
Tällainen Opetushallituksen julkaisu: http://www.oph.fi/download/161129_nakokulmia_henkilokohtaistamiseen.pdf on kokoomateos, mutta sillä ei ole toimittajaa. Voiko Opetushallituksen merkitä toimittajaksi?
Unknown User (minurmin@jyu.fi)
Onko toimittajan merkintä tarpeen, koska ei useimmissa julkaisutyypeissä ole pakollinen kenttä (ellei kyse ole esim. C2-julkaisumerkinnästä)? Tässä tapauksessa kirjan artikkelit olisivat luultavasti D2-luokkaa, tosin Juulissa muitakin merkitty (http://juuli.fi/Search/Results?lookfor=1798-8950&type=ISN&submit=Hae).
Unknown User (ankorhonen@hamk.fi)
Onko tämä sellainen keskustelupalsta, jota myös OKM:n julkaisutiedonkeruuihmiset seuraavat? Tiedän, että julkaisutiedonkeruusta lähetetään kysymyksiä suoraan OKM:lle. Olisi hyödyllistä, jos kysymyksiin tulisi vastauksia myös tälle palstalle. Samojen ongelmien kanssa painiskellaan varmaan kaikissa korkeakouluissa.