Tämä ohje on wiki-käyttäjälle, joka haluaa luoda uuden sivun wiki-sivustolle.

Uuden sivun luominen Eduuni-wiki -sivustolle.

1. Jos sinulla on tarvittavat käyttöoikeudet wiki-sivustoon (Space), voit luoda uuden sivun Create-pikavalinnalla, tai valitsemalla oikealta kolmesta pisteestä: Create - Blank page. Huom! Tarkista, että sivu on tulossa oikeaan space:en.

2. Lisää uudelle sivulle aluksi vähintään otsikko. Otsikko näkyy sivustolistauksessa sivun nimenä. Voit jatkaa sivun muokkaamista halutessasi myöhemmin.

3. Tallenna ja julkaise sivu painamalla "Publish" sivun oikeasta alareunasta!

Ready to go! Nyt voit muokata sivun sisältöä: valitse sivun oikeasta yläreunasta "Edit".

Muokkauksen jälkeen voit julkaista muutokset valitsemalla " Update" sivun alareunasta.
HUOM! Jos et halua ilmoittaa muutoksista sivun seuraajille, ota "Notify watchers" valinta pois päältä, tai vaihtoehtoisesti voit valita sen.