Lukkarikone on näkymä Oamkin tilanvarausjärjestelmään ja tarkoitettu opiskelijoiden lukujärjestyksien julkaisuun. Käyttäjä kertoo koneelle, minkä ryhmän kalenterin haluaa näkyviin tai vaihtoehtoisesti ne opintojaksototeutukset, joiden varaukset haluaa näkyviin. Kone luo lukujärjestyksen annettujen hakuehtojen perusteella.

Lukkarikone löytyy osoitteesta: https://lukkarit.oamk.fi

Opettajan kalenterin katsominen

Lukkarikoneesta et voi nähdä opettajan kalenteria suoraan. Opettajan kalenterin voi kuitenkin hakea nähtäville kahdella eri tavalla:

  • Voit tarkastella opettajan varauskalenteria Outlookin kalenterin kautta. Outlookin kalenterissa näet tavoitettavuuden (palaverivaraukset ja opetusvaraukset, jos opettaja on siirtänyt opetusvaraukset Outlook-kalenteriinsa). Ohje: https://ict.oulu.fi/6828/
  • Voit käyttää Lukkarikonetta opettajan kalenterin muodostukseen:
    1. Valitse toteutushaussa hakuvaihtoehto ”Opettajan nimellä” ja hae toteutuksia opettajan nimellä.
    2. Poimi tämän jälkeen kaikki opettajan toteutukset opintokoriin. Saat valittua kaikki toteutukset kerralla painamalla hakutulosten otsikkorivin lisäyspainiketta (kuva 1).
    3. Nyt voit tarkastella opettajan opetuskalenteria Lukujärjestys-välilehdellä. Tässä kalenterissa eivät näy mahdolliset muut varaukset (palaverit yms.).


lisaa_kaikki

Kuva 1: Opettajan toteutuksien lisääminen