Page tree

Versions Compared

Key

 • This line was added.
 • This line was removed.
 • Formatting was changed.

...

 1. Valitse yläpalkin Spaces -valikosta "Create Space"
 2. Seuraavaksi valitaan minkälaisesta pohjasta (Blueprint) sivustoa halutaan aloittaa rakentamaan, Blank space on hyvä oletusvalinta. 3. Annetaan wiki-sivustolle nimi ja avain. Avaimeen (space key) tulee lisätä etuliitteeksi organsaation lyhyt tunniste, esim. cscspace. Luo wiki-sivusto.


 4. Kun sivusto on luotu tulee sivuston alustavat käyttöoikeudet laittaa kuntoon. Määritellään käyttöoikeudet. Mene Space Tools → Permissions.
 5. Huom! Muista myös lisätä space adminiksi sivuston omistajan lisäksi organisaatiosi wiki-pääkäyttäjät tai sitä vastaava #ryhmä. Esim. (CSC) #csc-wiki-admins. #Ryhmän voi hakea Group Search toiminnolla (suurennuslasikuvake) kirjoita haukenttään * ja hakusana, esim. *#csc-wiki-admins. Valitse ryhmä Add  Space adminille voisaan antaa listasta kaikki oikeudet valitsemalla 'Select all'.
 6. Käyttöoikeuksia voidaan Eduuni-wikissä antaa yksittäisille käyttäjille 'Individual users' (jotka ovat jo kirjautuneet Wikiin) tai käyttämällä Eduunissa globaalisti toimivia #ryhmiä. Ennen kuin pääsemme itse wiki-sivuston käyttöoikeuksien määrittelyyn tarkasta, että sinulla on tarvittavat #ryhmät olemassa, jos ei ole niin luo #ryhmät tässä vaiheessa.
 7. Muista valita 'Save all' sivun alareunasta, jotta muutokset tallentuvat.

  Image Modified

  Warning

  Varo käyttämästä seuraavia ryhmiä, jos et ole tekemässä julkista sivustoa!

  Confluence-users ryhmä tarkoittaa kaikkia kirjautuneita käyttäjiä (kuka tahansa voi rekisteröidä Eduuni-ID-tunnuksen ja kirjautua sisään)

  Anonymous = näkyy kenelle tahansa, julkinen  Esimerkki oikeustasoista, voit määritellä oikeudet tarpeen mukaan: 8. Määritellään wiki-sivuston metatiedot menemällä Space Tools → Overview. Lisätään Categories kohtaan organisaation lyhyt tunniste ja asiakkuusmalli. Esim:
 9. Sivusto on nyt valmis käytettäväksi

...