Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.


Section


Column
width60%


Excerpt

JULKAISUTIEDONKERUU

Puheenjohtaja: Marja-Leena Harjuniemi, JYU
Sähköpostilista: tuha-julkaisutiedonkeruu


TUHA-julkaisutiedonkeruun yhteistyöryhmä on TUHA-verkoston alainen asiantuntijaverkosto. Ryhmä kokoontuu pääosin etäkokouksiin. Ryhmän toimintaan voivat osallistua kaikki TUHA-verkoston jäsenet (TUHA-verkostoon voit liittyä täyttämällä ilmoittautumislomakkeen) sekä kaikki julkaisutiedonkeruussa mukana olevat henkilöt.

Kokouskutsut lähetetään TUHA-julkaisutiedonkeruun yhteistyöryhmän sähköpostilistalle tuha-julkaisutiedonkeruu(at)postit.csc.fi. Voit liittyä listalle oheisesta linkistä https://postit.csc.fi/sympa/subscribe/tuha-julkaisutiedonkeruu tai laittamalla viestiä ryhmän sihteerille (Minna Ala-Mantila, CSC, minna.ala-mantila(at)csc.fi). 

Ryhmä käyttää sisäisessä viestinnässä postilistaa tuha-julkaisutiedonkeruu(at)postit.csc.fi.

Keskustelu

Keskustelu käydään kokouksissa. Tulevaan kokoukseen voi esittää aiheita kirjoittamalla sen asialistasivun alareunan kommentteihin. Voit myös kommentoida esitettyjä aiheita. Huomaathan että voit jättää kommentin vain sisäänkirjautuneena käyttäjänä.

Kokouksissa linjatut asiat kootaan omalle sivulleen.

Voit kirjoittaa kommenttisi myös OKM:n tiedonkeruun käsikirjan kommentteihin (Tiedonkeruukäsikirja), mutta jos haluat asian yhteistyöryhmän käsittelyyn, laita kommentti tulevan kokouksen sivulle.

VIRTA-julkaisutietopalvelu

VIRTA‐julkaisutietopalvelulla on oma yhteyshenkilöryhmä. Yhteyshenkilöryhmä koostuu pääosin yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja tutkimuslaitosten julkaisutiedonkeruussa mukana olevista henkilöistä. Yhteyshenkilöt viestivät myös palvelun toteuttajien suuntaan. Julkaisutiedonkeruun yhteistyöryhmän ja VIRTA-julkaisutietopalvelun yhteyshenkilöiden välisen tiedonkulun toivotaan olevan sujuvaa, ja VIRTA-julkaisutietopalvelun yhteyshenkilöitä kehotetaan liittymään myös TUHA-julkaisutiedonkeruun yhteistyöryhmän verkostoon. 


Column
width40%

Include Page
Sähköpostilistoille liittyminen
Sähköpostilistoille liittyminen