Tervetuloa Digivisio 2030 -hankkeen Eduuni alustalle. Hankkeen perustiedot ovat kaikkien nähtävillä ilman erillistä kirjautumista. Jotkin sivut ovat rajattuja luku- tai muokkausoikeuksiltaan. Yhteistyöskentelyä varten suosittelemme hankkeen parissa toimivia ja sitä aktiivisesti seuraavia luomaan Eduuni-ID -tunnuksen, joka mahdollistaa kirjautumisen alustalle.

Katso tarkemmat Eduuni-ID -tunnuksen rekisteröintiohjeet.

Digivisio 2030

Tulevaisuudessa yhteiskuntamme tarvitsee yhä monipuolisempaa osaamista. Digivisio 2030 -hankkeessa suomalaiset korkeakoulut rakentavat yhdessä oppimiselle tulevaisuutta. Tavoitteena on oppimisen uusi aikakausi, jonka ytimessä on digipedagogiikan jatkuva kehittäminen ja jossa jokainen meistä voi helpommin oppia ja kerryttää osaamistaan muuttuvassa maailmassa.

Vårt samhälle behöver allt mångsidigare kunnande i framtiden. I projektet Digivision 2030 bygger finländska högskolorna tillsammans upp en framtid för lärande. Målet är en ny era av lärande med den kontinuerliga utvecklingen av digital pedagogik i fokus där var och en av oss kan lära sig och samla på sig sin kompetens i en föränderlig värld.  

In the future, our society will need increasingly diverse expertise. In the Digivisio 2030 project, the Finnish higher education institutions are building a future of learning together. The goal is a new era of learning where each of us can learn more easily and flexibly, thus accumulating the expertise needed in a constantly changing world.

Lue lisää: perustietoa hankkeesta ja hankesuunnitelma (klikkaa linkkiä).

Lisätietoa

https://digivisio2030.fi

Digivision hanketoimiston ja ohjausryhmän yhteystiedot 


Tulevat tapahtumat

Korkeakoulujen yleiskokoukset

Kaikille avoimet Digivisio-webinaarit

Webinaarien ajankohdat, kutsut ja osallistumisohjeet julkaistaan Digivision verkkosivuilla

Digivisio 2030 esittelyvideo

FI

SV
EN

Hankkeen yleisesitys ja muu ladattava materiaali

Hankkeen yleisesityksen, logot ja muu ladattava materiaali löytyvät Digivision verkkosivuilta: https://digivisio2030.fi/aineistot/ 

Tilaa hankkeen uutiskirje! 

Digivisio 2030 -hankkeella on kaksi uutiskirjettä, jotka ovat kaikille vapaasti tilattavissa.

Näkökulmia oppimisen tulevaisuuteen -uutiskirje kerää yhteen kaikki hankkeen blogit, julkaisut, tapahtumat ja muun ajankohtaisen sisällön. Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen voi tilata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Hankkeen kuulumisia korkeakouluille -uutiskirje kertoo edellistä yksityiskohtaisemmin hankkeen etenemisestä. Uutiskirje kokoaa yhteen hankkeessa parhaillaan työstettävät kokonaisuudet, tiimien kuulumiset ja ajankohtaiset uutiset hankkeen päätöksenteosta. Uutiskirje ilmestyy kahden kuukauden välein, ja sen voi tilata suomeksi tai ruotsiksi. 

Tilaa uutiskirje Digivision verkkosivuilla: https://digivisio2030.fi/uutiskirjeet/ 
  • No labels

4 Comments

  1. Mielettömän kiva inspiraatiovideo. Miten tämä on toteutettu? Onko tehty itse, tilattu toimistolta, onko käytetty jotain mediakirjastoja vai kuvattu alusta lähtien Digivisiota varten?

    1. Kiva, kun tykkäsit! (smile) Video on tehty yhteistyössä Ellun Kanojen kanssa osana Digivision uutta ilmetyötä. Videossa näkyvät videoklipit on Digivisiota varten tuotettu ja kaikki materiaali, mikä näkyy on myös korkeakoulujen käytettävissä. Samalla iskulla tuotettiin myös valokuvat Digivisiolle. Täältä löytyy lisää tietoa: https://wiki.eduuni.fi/x/4SCiDw (vaatii kirjautumisen)

  2. Olisiko tälle sivulle mahdollista saada ihan lyhyttä mainintaa piloteista ja listata mukana olevat korkeakoulut? Havaitsin, että nyt jos yrittää "seurata hankkeen etenemistä" tämän sivun kautta niin olennaiset pilotoinnit eivät ole mukana. Esim. lisätä lisätietokohtaan: "Tutustu hankkeen pilotointeihin" ja avautuvalla sivulla lyhyesti kuvattu kunkin pilotin sisältö, tavoite, aikataulu ja mukana olevat koulut.

    1. Hei Kimmo! Kiitos kommentista. Olet oikeassa, että tämän sivun otsikko ei ehkä nyt parhaalla tavalla kuvaa sivun sisältöä. (smile) Olemme tehneet tässä alkuvuoden aikana wikin kehittämistä ja tältä sivulta pyrimme jatkossa ohjaamaan kävijät Digivision verkkosivuille ja muualle wikiin, johon korkeakoulujen henkilöstö pääsee kirjautumalla käsiksi. Pilottien wiki-sivut löytyvät täältä: https://wiki.eduuni.fi/x/mbHfDg