Henkilöhaussa voi hakea henkilöitä nimellä, käyttäjätunnuksella, henkilötunnuksella ja oppijanumerolla oman organisaation ja käyttöoikeksien rajoitteiden mukaisesti. Hakutulosta voi suodattaa esim. organisaation tai käyttöoikeusryhmän perusteella. Haku lähtee käyntiin heti kun alkaa kirjoittaa hakusanaa ja/tai valitsee suodatuksen. Henkilön nimeä klikkaamalla pääsee hallinnoimaan henkilötietoja, henkilön käyttöoikeuksia ja organisaatiotietoja. Huomioitavaa on, että vain Opetushallituksen rekisterinpitäjä voi hakea henkilöitä, joilla ei ole organisaatiota.

Pääkäyttäjien näkymä

Pääkäyttäjä voi hakea virkailijoiden tietoja henkilöhaussa.


Opetushallituksen rekisterinpitäjän näkymä

Opetushallituksen rekisterinpitäjä voi hakea kaikkien henkilöiden tietoja henkilöhaussa. Virkailijan tiedot voi hakea nimellä, organisaatiorajauksella ja/tai käyttöoikeusryhmärajauksella. Muiden henkilöiden (oppijoiden) voi hakea, jos valitsee ensin "ilman organisaatiota olevat". OPH:n virkailija voi hakea myös passiivisia henkilöitä ja duplikaatteja.


Henkilöiden haku eri hakutekijöillä

Hakutuloksia voi suodatta yhdellä tai useammalla tekijällä, eli sanalla, organisaatiolla ja käyttöoikeusryhmällä.

Haku hakusanalla

Henkilön tiedot voi hakea lisäämällä vähintään kaksi merkkiä hakusanakenttään.


Haku organisaatiosuodatuksella

Organisaatiosuodatuksessa oma organisaatio ja sen aliorganisaatiot tulevat automaattisesti hakukenttään siihen klikattaessa. Myös hakusanaa voi käyttää. Rekisterinpitäjälle ei tule valintalistaa muuta kuin hakusanalla koska valikosta tulisi liian pitkä.


Haku käyttöoikeusryhmäsuodatuksella

Voit valita listalta käyttöoikeusryhmän, joka suodattaa listalle kaikki organisaation virkailijat, joilla on kyseinen käyttöoikeusryhmä.
Sivun sisältö | Sidans innehåll

  • No labels