Opiskeluoikeus- ja suoritustietoja suositellaan syötettäväksi käyttöliittymän kautta ainoastaan, jos koulutuksen järjestäjällä ei ole opintohallintojärjestelmää tai jos opintohallintojärjestelmästä ei ole integraatiota KOSKI-palveluun. Alta löytyvät linkit kuvauksiin eri koulutustyyppien opiskeluoikeus- ja suoritustietojen syöttökäyttöliittymistä. Päästäksesi syöttämään organisaatiosi tietoja käyttöliittymässä, sinulla täytyy olla kirjautuneena KOSKI-palveluun tallentajatason käyttöoikeudella.

HUOM! Jos olette tallentaneet opiskeluoikeus- ja suoritustietoja manuaalisesti syöttökäyttöliittymän kautta ja siirrytte käyttämään opintohallintojärjestelmään, jossa on KOSKI-integraatio, katso ohjeet siitä, miten käsin tallennettujen opiskeluoikeus- ja suoritustietojen päivittämistä voi jatkaa opintohallintojärjestelmän kautta sivun Usein kysytyt kysymykset tiedonsiirroista / tietojen manuaalisesta tallentamisesta sekä KOSKI-palvelun sisältämien tietojen käytöstä kohdasta "Mitä tulee huomioida, jos vaihdetaan opintohallintojärjestelmää tai otetaan käyttöön opintohallintojärjestelmä sen jälkeen, kun ollaan ensin tallennettu tiedot KOSKI-palveluun manuaalisesti?"

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen opiskeluoikeus- ja suoritustietojen manuaaliseen syöttöön käyttöliittymän kautta, ole yhteydessä KOSKI palveluosoitteeseen: koski(at)opintopolku.fi.