Valitse toimipisteen nimen edessä olevasta  valikkokuvakkeesta Muokkaa -toiminto. Järjestelmä avaa tiedot muokkausnäytölle.
Organisaatiotyyppi
Toimipisteen organisaatiotyyppi on toimipiste. Toimipiste voi olla myös oppisopimustoimipiste.
Muuta tiedot ja näpäytä Tallenna -painiketta. Tallenna painike on aktiivinen vasta kun kaikki pakolliset tiedot on päivitetty.

Toimipisteen nimi
Toimipisteen virallisen nimen lisäksi koulutustoimijan virkailija voi kirjata toimipisteen nimen suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Toimipisteen koko nimi koostuu oppilaitoksen nimestä sekä toimipisteen tarkenteesta. Koulutustoimijan virkailija voi päivittää tarkenne osaa. Älä käytä nimen tarkenteessa pilkkuja tai muita merkkejä jotka eivät ole kirjaimia.  
Luo uusi nimi - toiminnolla vanha toimipisteen nimi jää järjestelmän muistiin. Korjaa nimeä - toiminnolla toimipisteen nimestä voi korjata esim. kirjoitusvirheen. Peruuta nimenmuutos -toiminnolla voi peruuttaa nimen muutoksen jolle on annettu tulevaisuuteen uuden nimen alkamispäivämäärä. 
 
Perustamis- ja lakkauttamispäivämäärät
Perustamispäivämäärä on päivämäärä, mistä lähtien koulutustoimijan virkailija on päättänyt perustaa toimipisteen. Toimipisteen voi lakkauttaa kun toimipisteessä ei enää järjestetä koulutusta.
Huomaa, että Opintopolun organisaatiopalvelusta on tiedonsiirto KELAn opintotuki järjestelmään. Jos toimipisteessä on edelleen opiskelijoita, ei toimipistettä kannata lakkauttaa ennen kuin kaikki opiskelijat ovat valmistuneet. Muutoin opiskelijoiden opintotuki saattaa keskeytyä.
Kotipaikka
Kotipaikka on toimipisteen sijaintikunta.
Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sijaintikuntaa ei ole erikseen määrätty mutta jotta hakijalle tarkoitettujen palvelujen kunta haku voi löytää myös korkeakoulut, on kuntatieto syytä päivittää.
Maa
Toimipisteen oletusmaa on Suomi. Jos maa on jokin muu kuin Suomi, valintalistasta valitaan toinen maa.
Kieli
Kieli on toimipisteen opetuskieli.
Ammattikorkeakoulujen opetuskieli tulee olla ammattikorkeakoulun toimiluvassa mainittu opetuskieli.
Yliopistojen kielen tulee olla yliopistosta annetussa asetuksessa mainittu opetus- ja tutkintokieli.
Kuva
Oppilaitoksen kuva. Kuvan tallennusmuodon on oltava joku seuraavista jpeg, png, tai gif. Jos kuvassa on tunnistettavia henkilöitä, koulutustoimijan tulee huolehtia siitä, että se on saanut kuvassa esiintyvältä henkilöltä luvan kuvan tallentamiseen ja julkaisemiin Opintopolussa.
Muuta tiedot ja näpäytä Tallenna -painiketta. Tallenna painike on aktiivinen vasta kun kaikki pakolliset tiedot on päivitetty.

  • No labels