Toimipiste on lakkautettava, jos koulutuksen järjestäjä on tehnyt lakkautuspäätöksen toimipisteestä tai toimipisteessä ei enää järjestetä koulutusta.
Näpäytä toimipisteen edessä olevaa  valikkokuvaketta, jonka haluat lakkauttaa. Valitse listalta vaihtoehto Muokkaa. Merkitse toimipisteen loppupäivämäärä kenttään päivämäärä, josta lukien toimipisteen toiminta lakkaa. Jos toimipisteeseen on tallennettu lakkautuspäivämäärän jälkeen alkavaa koulutusta, siirrä koulutus uuteen toimipisteeseen.
Jos koulutuksia hakukohteineen ei haluta siirtää toiseen toimipisteeseen, peruuta lakkautuspäivämäärän jälkeen alkavat jo julkaistut koulutukset ja hakukohteet.
Perutut koulutukset eivät estä toimipisteen lakkautusta vaikka koulutukset ja hakukohteet on kirjattu alkaviksi lakkautuspäivämäärän jälkeen.
Jos toimipisteessä on lakkautuksen jälkeen alkavia kopioituja koulutuksia ja hakukohteita on ne poistettava jotta lakkautus onnistuu. Lakkautuspäivää verrataan alkavaan koulutukseen.
Huomaa, että Opintopolun organisaatiopalvelusta on tiedonsiirto KELAn opintotuki järjestelmään. Jos toimipisteessä on edelleen opiskelijoita, ei toimipistettä kannata lakkauttaa ennen kuin kaikki opiskelijat ovat valmistuneet. Muutoin opiskelijoiden opintotuki saattaa keskeytyä.
Vinkki! Jo lakkautetut toimipisteen saa takaisin aktiiviseksi poistamalla toimipisteeltä lakkautuspäivämäärän.
Vahvista lakkautus näpäyttämällä Tallenna -painiketta.

  • No labels