Hae koulutustoimija Hae organisaatioita -hakutoiminnolla. Valitse koulutustoimijan nimen edessä olevasta  valikkokuvakkeesta Muokkaa -toiminto. Vaihtoehtoinen tapa on näpäyttää organisaation nimeä ja painaa tarkastelunäkymässä olevaa Muokkaa painiketta. Järjestelmä avaa tiedot muokkausnäytölle. Opetushallitus hakee ja tarkistaa koulutustoimijan perustiedot YTJ -rekisteristä.


Opetushallitus päivittää koulutustoimijasta seuraavat tiedot:

  • Organisaatiotyyppi (koulutustoimija)
  • Yritysmuoto
  • Y-tunnus
  • Virastotunnus
  • Koulutustoimijan nimet kieliversioineen
  • Voimassaolon alku- ja loppupäivämäärä


Korkeakoulun virkailija päivittää yhteystiedot sekä koulutustoimijan kuvailevat tiedot.


Organisaatiotyyppi
YTJ -rekisteristä haettu Koulutuksen järjestäjän ja opetuksenjärjestäjän organisaatiotyyppi on koulutustoimija.
Yritysmuoto
YTJ -rekisteriin merkitty koulutustoimijan yritysmuoto.
Y-tunnus
Koulutustoimijan Y-tunnus on YTJ -rekisteriin merkitty yrityksen tunniste.
Virastotunnus
Koulutustoimijoilla joiden omistajatyyppi on valtio voi Y-tunnuksen lisäksi olla Valtionkonttorin antama Virastotunnus. Joissakin tapauksissa koulutustoimijalla saattaa olla vain Virastotunnus.
Koulutustoimijan nimi
Virallinen koulutustoimijan nimi tulee suoraan Yritys- ja yhteisörekisteristä (YTJ). Opetushallitus voi kirjata koulutustoimijalle nimen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Perustamis- ja lakkauttamispäivämäärät
Perustamispäivämäärä on päivämäärä, mistä lähtien koulutustoimija lisätty YTJ -rekisteriin. Lakkautuspäivämäärä on päivämäärä mistä lukien koulutustoimijan koulutustehtävä päättyy.
Pääsijaintikunta
Kotipaikka on YTJ -rekisteriin merkitty kotipaikka.
Maa
Maa on YTJ -rekisteriin merkitty maa.
Kieli
Kieli on YTJ rekisteriin merkitty kieli. Koulutustoimija voi lisätä YTJ rekisteristä tulevan kielten lisäksi koulutustoimijan tietoihin myös muita kieliä.
Ammattikorkeakoulujen opetuskieli tulee olla ammattikorkeakoulun toimiluvassa mainittu opetuskieli. Yliopistojen kielen tulee olla yliopistosta annetussa asetuksessa mainittu opetus- ja tutkintokieli.

Huomaa!

Kuvan ylläpito siirtyy vuosien 2021 - 2022 aikana KOUTAaan (Uusi koulutustarjonta)Kuva
Oppilaitoksen kuva. Kuvan tallennusmuodon on oltava joku seuraavista jpeg, png, tai gif. Jos kuvassa on tunnistettavia henkilöitä, koulutustoimijan tulee huolehtia siitä, että se on saanut luvan kuvassa olevilta henkilöiltä kuvan tallentamiseen ja julkaisemiseen Opintopolussa.
Muuta tiedot ja näpäytä Tallenna -painiketta. Tallenna painike on aktiivinen vasta kun kaikki pakolliset tiedot on päivitetty.

  • No labels