Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

 

Varmista, että kamera on kytketty tietokoneen USB-porttiin jo ennen kokoushuoneeseen kirjautumista, parhaassa tapauksessa jo ennen tietokoneen käynnistämistä. Kamera voi olla myös kiinteä kamera esimerkiksi kannettavassa tietokoneessa.

Huom! Jos olet Participant -käyttäjä, niin kamera ei ole käytettävissä ellei kokouksen Host ole myöntänyt siihen erikseen oikeuksia.

 1. Ruudulla näkyy ”Camera and Voice” –ikkuna.
 2. Klikkaa ikkunasta ”Start My Webcam” –painiketta ja kamerasi esikatselu käynnistyy.
  1. Jos Flash Player pyytää varmistusta kameran käynnistämiseen, klikkaa ”Allow”.
  2. Tässä vaiheessa kuva ei vielä välity muille osalistujille, vaan käytössä on vasta esikatselu ”Preview”, jonka vain sinä näet.
  3. Esikatselu vaihe osoittaa, että kamera toimii oikein ja voit tässä vaiheessa esimerkiksi kohdistaa kameran siten että kasvosi näkyvät hyvin.
  4. Klikkaa ”Start Sharing” ja kamerasi käynnistyy. Nyt kuva välittyy kaikille huoneessa oleville osallistujille.
 3. Voit käynnistää kameran esikatselun myös yläpalkin kamerakuvakkeista, mutta sinun täytyy silti vielä käynnistää kamera lopullisesti klikkaamalla "Start Sharing" oman kamerakuvasi päältä esikatselukuvakkeesta.
  1. Kamera suljettu
  2.  Esikatselu käynnissä/ kamera käynnissä
 4. Voita tarkastaa ja valita muita tietokoneessasi olevia kameroita klikkaamalla kamerakuvakkeen vieressä olevaa pikkunuolta (kuva yllä) ja valitsemalla "Select camera".


Vinkki! Jos haluat pysäyttää kamerakuvasi, niin löydät "Pause" -painikkeen siirtämällä hiiren kuvasi päälle. "Pause" -painike löytyy kuvasi oikeasta alanurkasta -> II. 

  

 • No labels