Opintopolun vastuukäyttäjä ja Pääkäyttäjä (kk) voivat tarkastella oman organisaationsa käyttäjätietoja kootusti käyttöoikeusraportilta. Raportti löytyy kohdasta Käytönhallinta > Henkilötietojen ja käyttöoikeuksien hallinta > Käyttöoikeusraportit.


Valitse ensin organisaatio. Valittavaksi tulevat ne organisaatiot, joihin sinulla on käyttöoikeuksia. Raportti käyttöoikeuksista muodostuu vain, mikäli olet kyseisen organisaation tai sen aliorganisaation Opintopolun vastuukäyttäjä tai pääkäyttäjä (kk).


Voit suodattaa käyttöoikeuksia käyttöoikeusryhmän mukaan.


Raportille muodostuu listaus käyttäjistä (virkailijat ja palvelukäyttäjät), joilla on voimassa olevia, hakuehtojen mukaisia käyttöoikeuksia. Voit tarvittaessa muodostaa tiedoista Excel- tai CSV-raportin. Raportit sisältävät henkilötietoja. Käsittelethän henkilötietoja aina huolellisesti huomioiden tietoturvan ja tietosuojan. Muista poistaa ladatut tiedostot työasemaltasi, kun et enää tarvitse tietoja. Klikkaamalla oppijanumerossa olevaa linkkiä, pääset käsittelemään käyttäjän tietoja käyttöoikeuksiesi puitteissa. Muista, että Opintopolun vastuukäyttäjä käsittelee pääkäyttäjätasoisia käyttöoikeuksia ja yksittäisen palvelun pääkäyttäjä käsittelee kyseisen palvelun käyttöoikeuksia.

  • No labels