Kesä ja kesälomat ovat jo aivan nurkan takana! Aoe.fi:n asiakaspalvelu vastaa viesteihin myös kesällä osoitteessa aoe@oph.fi. Heinäkuussa keskitymme kiireellisiin tukipyyntöihin, mutta esimerkiksi materiaalien hallinta- ja muokkausoikeuksia voit pyytää milloin vain kesän aikana.

Aoe.fi-palvelu siirtyi tämän vuoden tammikuussa Opetushallituksen omistajuuteen. Osana tätä muutosta aoe.fi-palvelun oma blogi poistuu kesän jälkeen. Ohjeita sisältävät blogikirjoitukset tullaan julkaisemaan aoe.fi-palveluun osana käyttöohjeita. Myös facebook- ja X-tilit jäävät pois käytöstä. Aoe.fi-palvelu kiittää lukijoita ja seuraajia! Jatkossa aoe.fi-palvelun kuulumisia voit seurata Opetushallituksen somekanavilta. 

Aoe.fi-palvelusta löytyy yhteensä lähes 3400 materiaalia eri koulutusasteille, ja määrä kasvaa viikoittain. Myös palvelun käyttö on vilkasta: vuoden neljän ensimmäisen kuukauden aikana materiaaleja haettiin lähes 30 000 kertaa, ladattiin yli 6400 kertaa ja katseltiin yli 80 000 kertaa. Edellisen vuoden samaan ajankohtaan verrattuna katseluiden määrä kasvoi yli 50 %. Todellisuudessa luvut ovat tätäkin suurempia, sillä aoe.fi-palvelun materiaaleja voi hakea, ladata ja katsella myös useissa korkeakoulukirjastoissa sekä finna.fi-palvelussa. 

Finna.fi-palvelun Finna Luokkahuone uudistui toukokuussa. Aoe.fi-palvelun oppimateriaalit sekä museoiden, arkistojen ja kirjastojen aineistopaketit löytyvät helposti aihepiireittäin, mikä tarjoaa entistä suuremman näkyvyyden avoimille oppimateriaaleille. Tutustu uudistuneeseen Finna Luokkahuoneeseen: Finna Luokkahuone | Finna.fi

  • No labels