Kerro, mitä toiveita sinulla on verkostoitumiselle!

 

 • No labels

3 Comments

 1. Unknown User (sme@oulu.fi)

  Hei kaikki tupolaiset!

  Tutkimuspalvelupäivien yhteydessä pidetyssä tapaamisessa tuli esiin, että me kaikki kirjoitamme oman yliopiston lausuntoja kaikenlaisista asioista ja vastaamme kaikenlaisiin kyselyihin.  Näistä kannattaisi vaihtaa kokemuksia ja mielipiteitä.  Nyt pöydälläni on Suomen Akatemian suunnittelema yliopistojen profiloitumisen tukeminen kilpaillulla rahoituksella, josta yliopistojen pitää jättää hakemus marraskuussa 2014.   Prosessi näyttää massiiviselta.  Siitä järjestetään keskustelutilaisuus torstaina 2.10.2014.  Siitäkin olisi mukava kuulla mielipiteitä, sillä  itse en pääse paikalle.

  terv Sinikka

   

 2. Unknown User (ssavanha@helsinki.fi) AUTHOR

  Hei

  Meillä tätä asiaa hoitavat muut henkilöt. Tiedän kuitenkin, että HY on palautteessaan taustamuistioon ja hakuilmoitukseen ehdottanut marraskuussa suunniteltavan haun lykkäämistä vuoden 2015 alkuun. Lisäksi ehdotimme, että haku jaettaisiin kahteen vaiheeseen: ensin luonnontieteet, tekniset tieteet ja lääketiede, sitten humanistiset ja yhteiskuntatieteet.

  Terveisin Sipo

 3. Unknown User (kkivihar@teak.fi)

  Moi,

   

  tapasin joitakin yliopistojen tutkimuspalvelupäälliköitä viime viikolla ja ilmeisesti useampi on kommentoimassa tästä aikatauluasiasta. En luultavasti itsekään pääse tuohon 2.10. tilaisuuteen, joten jos joku pääsee niin kuulen myös mielelläni tästä. Sinänsä tuo hakemusluonnos ja ohjeistus sisältää hyviä asioita, jotka ovat meilläkin avuksi kun valmistelemme TaiY:n tutkimusstraregiaa, mutta aikataulu on todella kummallinen.

   

  t: katja