Kesäterveiset Eduunista! ☀️


Eduunin palvelutarjontaa on nyt täydennetty kahdella vaihtoehdolla Slackin* käyttöönottoon:


Eduuni-ID for Slack - Asiakkaan omaan Slackiin (Plus tai Enterprise Grid Plan) liitetty Eduuni-ID kirjautuminen. Slackin hallinta ja omistajuus säilyvät asiakkaalla ja kirjautuminen tapahtuu kätevästi Eduuni-ID:llä! (Eduuni-ID hinnaston mukaan).
Voit ottaa Eduuni-ID -palvelun käyttöön asiakkuuslomakkeella kirjaamalla kytkettäväksi palveluksi oman Slack-workspacen URL, tai ota yhteys customerservice@eduuni.fi.

Eduuni Slack lisäpalvelu verkostoasiakkaille. Eduuni Slack -workspaceen luodaan verkostoasiakkaalle oma yksityinen kanava. Eduuni Slackiin kirjaudutaan käyttäen Eduuni-ID kirjautumista ja se myydään verkostoasiakkaille lisäpalveluna (Eduuni-hinnasto). Verkostoasiakkaat voivat ottaa Eduuni Slack -palvelun käyttöön asiakkuuslomakkeella.


*Slack on pikaviestintäsovellus, jonka sisällä voidaan käydä keskustelua laajemman kanavan kesken tai keskustella yksittäisen henkilön kanssa. Slackiin on mahdollista liittää useita erilaisia liitännäisiä ulkoisiin palveluihin kuten esimerkiksi Eduuni-wikiin ja Jiraan.


Ystävällisin terveisin,

Eduuni-tiimi