Joopas-konsortio ja CSC – Tieteen tietotekniikan keskus pyrkivät takaamaan palveluidensa saavutettavuuden Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee JOOPAS-hakujärjestelmää.

Saavutettavuuden tila

Tämä verkkosivusto täyttää Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tason AA vaatimukset osittain. Vaatimusten noudattamatta jättämiset ja vaatimuksiin sovellettavat poikkeukset mainitaan jäljempänä.

Ei-saavutettava sisältö

Jäljempänä mainittu sisältö ei ole saavutettavaa seuraavista syistä:

Verkkosisältö ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Joopas-palvelun elinkaari päättyy 31.3.2022. Joopas-palvelun teknisen iän ja palvelun elinkaaren takia seuraavien ominaisuuksien korjaaminen saavutettavaksi on katsottu olevan kohtuuton rasite tässä vaiheessa. Mikäli käytön yhteydessä myöhemmin ilmenee tarpeita asian suhteen, kokonaisuutta voidaan harkita uudelleen. Palvelua käyttävät korkeakoulut huolehtivat tahoillaan, että apua tarvitsevalle käyttäjälle on saatavilla tukea Joo-hakemuksen tekemiseksi.

JOOPAS-ilmoittautumispalvelu:

Virkailijan näkymä

JOOPAS-palvelun Eduuni-sivut


Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 1.9.2020.

Seloste perustuu kolmannen osapuolen suorittamaan arviointiin siitä, täyttääkö verkkosivusto tai mobiilisovellus direktiivin (EU) 2016/2102 vaatimukset.

Selostetta tarkistettiin viimeksi 21.4.2021.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen? Ilmoita siitä meille ja teemme kaikkemme ongelman korjaamiseksi! Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen jooadmin(at)postit.csc.fi.

Saavutettavuudesta ja palautteiden käsittelystä vastaa CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy yhteistyössä Joopas-konsortion kanssa.

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000