Valmistumiseen liittyvä ohjeistus löytyy Opiskelijalle-verkkosivulta.

1.4.2022 alkaen valmistumishakemus tehdään Pepissä. Hakemus täytetään sen opiskeluoikeuden kautta, jolta opiskelija haluaa valmistua. Linkki Pepissä tehtävään valmistumishakemukseen löytyy Pepin opiskelijan työpöydän yläpalkista kohdasta Valmistuminen. (Kuva 1)


Valmistumishakemuksen käsittely on kaksivaiheinen. Opiskelijan jättämä hakemus tarkistetaan koulutuspalveluissa ensin 'tarkastajan' toimesta, jonka jälkeen hakemus voidaan siirtää 'viimeistelijälle'. Varmista valmistumiseen liittyvistä ohjeista Opiskelijalle-verkkosivuilta valmistumisen mahdolliset päivämäärät sekä aikataulu hakemuksen jättämiselle. 

Kun kaikki tarkistuslistalla olevat kohdat on kunnossa ja merkitty, viimeiseksi vahvista, että valmistumishakemus on tarkistettu ja omasta puolestasi lähetysvalmis. Opiskelija voi lähettää hakemuksen tämän jälkeen sitten, kun kaikki hakemuksen kohdat on merkitty. Huom: tämän merkinnän jälkeen et voi enää muuttaa tekemiäsi tarkistuskuittauksia tai käsittelijävalintoja. Opiskelija voi vielä muokata tietojaan siihen asti, kun hakemus on lähetetty viimeistelijälle.

Tohtoritutkinnon valmistumiseen liittyvä ohjeistus löytyy opiskelijan verkkosivuilta kohdasta Tohtoritutkinnon valmistuminen.

Kuva 1: Valmistumispalvelu

  • No labels