Tämän sivun sisältö:


Palvelun tarkoitus

Funet toivoo kaikkien jäsenorganisaatioiden tietohallinnon ja muiden tietoteknisten työntekijöiden käyttävän info.funet.fi-yhteistyöalustaa samoin kuin myös Funet-jäsenorganisaatioiden lukuun vastaavia tehtäviä tekevien muidenkin henkilöiden. Kaikkien palvelun käyttäjien toivotaan jakavan palvelussa tietojaan ja kokemuksiaan muiden hyödyksi, esittävän kysymyksiä ja vastaavan muiden esittämiin kysymyksiin sekä etsivän kumppaneita yhteishankintoihin tai -projekteihin liittyen, esimerkiksi.

info.funet.fi-palvelu on yhteistyöalusta, jonka avulla välitetään tietoa ja edistetään yhteistyötä Funet-jäsenorganisaatioiden ja Funet-verkon ylläpidon välillä. Palvelu on toteutettu Confluence-wikillä.

Antamalla palvelusta palautetta (katso Yhteystiedot), voidaan sitä kehittää entistä paremmin tarpeita vastaavaksi.

Sisältö ja käyttöperiaatteet

Suurin osa palvelun sisällöstä on julkista ja näkyvissä kaikille sivustolla vieraileville. Ei-julkisen sisällön näkeminen edellyttää sekä sisäänkirjautumista palveluun että palvelun ylläpidon antamaa lisäkäyttöoikeutta (lisätietoja kohdasta Sisäänkirjautuminen, lisäkäyttöoikeudet).

info.funet.fi-palvelun sisältämä ei-julkinen materiaali on luottamuksellista ja tarkoitettu vain Funet-yhteisön käyttöön siltä osin, kuin se on näkyvissä vain palveluun kirjautuneille ja lisäkäyttöoikeuksia saaneille käyttäjille. Luottamuksellisen materiaalin julkaiseminen (sähköisesti tai paperilla), käyttö opetusmateriaalina tai tutkimusaineistona edellyttää aina CSC:n antamaa lupaa. Käyttäjät saavat käyttää palvelun materiaalia Funet-verkkoon ja sen käyttöön liittyvään hallinnointiin, suunnitteluun tai tekniseen ylläpitoon liittyvissä tehtävissään.

Salaista tms. tietoa ei palvelussa kannata säilyttää.

Palvelussa ei saa esittää tai jakaa lakien tai yleisten hyvien tapojen vastaista materiaalia. CSC ei vastaa palvelun käyttäjien palvelussa jakamasta tiedosta, muusta materiaalista tai mielipiteistä. Palvelussa olevan materiaalin kaupallinen hyödyntäminen tai käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin on kiellettyä.

Palveluun sisäänkirjautumisessa käytettävät käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaisia eikä niitä saa luovuttaa toiselle henkilölle.

Sisäänkirjautuminen, lisäkäyttöoikeudet

Sisäänkirjautua voi oikean yläkulman "Log in"-linkistä käyttäen Eduuni-ID:täsi.

Jos sinulla ei vielä ole Eduuni-ID:tä:

1) rekisteröi itsellesi sellainen; ohje rekisteröitymiseen (jos käytössäsi on Haka-tunnukset, anna vaadittava työsähköpostiosoitteesi samassa muodossa, kuin se on Haka-tiedoissasi (täältä voit tarkistaa sen; kirjaudu sisään Haka-tunnuksillasi ja etsi sivulta oikea rivi hakusanalla "mail")).

2) rekisteröinnin lisäksi ei-julkisen sisällön näkeminen vaatii lisäkäyttöoikeuksia: lähetä pyyntö työsähköpostisi kautta osoitteeseen funyht(at)funet.fi, jossa kerrot:

    • että tarvitset sisäänpääsyn info.funet.fi:hin
    • työtittelisi (esim. opiskelijoille ei ole tarkoitus antaa lisäkäyttöoikeuksia palveluun)
    • (sen jälkeen ylläpito lisää (Funet-jäsenorganisaatiosi antaman) työsähköpostiosoitteesi tarvittaviin käyttäjäryhmiin lisäkäyttöoikeuksien antamiseksi)

Jos sinulla jo on Eduuni-ID, mutta et kirjauduttuasi pääse näkemään tiettyjen sivujen sisältöjä (esim. Hinnasto), toimi edellisen 2)-kohdan mukaisesti.

Epäselvyyksissä lähetä viesti sähköpostitse funyht(at)funet.fi.

Asiakasrekisteriseloste

info.funet.fi-palvelun käyttäjätunnuksien asiakasrekisteriseloste (www.csc.fi).

Yhteydenotot

Ongelmatilanteiden tai kysymysten ilmetessä ota yhteyttä info.funet.fi:n ylläpitoon: Yhteystiedot.


  • No labels