Tämän ohjeen avulla voit muuttaa päivämäärän ja ajan näyttömuodon vakioksi
Oletuksena muokattu ja luotu -sarakkeiden näyttömuoto on "Käyttäjäystävällinen". Usein halutaan kuitenkin käyttää vakio -muotoista ilmaisua.

Esimerkki

Muokattu -sarakeen näkymä oletusasetuksilla (Käyttäjäystävällisenä):

Muokattu -sarakkeen näkymä Vakio -asetuksella:

Voit muuttaa näyttömuodon seuraavien ohjeiden avulla.

Ajan esitysmuodon muuttaminen aikaa ilmaisevissa sarakkeissa

1. Mene sen Tiedostokirjaston/Luettelon asetuksiin, jossa sarakkeen näyttömuoto halutaan muuttaa, esim. Tiedostot:

→ Kirjasto → Kirjaston asetukset

2. Sarakkeet valikosta valitaan haluttu päivämäärää ilmaiseva sarake ja klikataan sarakkeen nimestä, esim. Muokattu

3. Muutetaan Näyttömuoto vakioksi

→ OK