Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Voit lisätä uuden palvelun Resurssirekisterin etusivulta joko Haka-tunnistautuneena tai anonyyminä käyttäjänä. Kirjautumalla varmistat oikeutesi muokata palvelua myöhemmin ja nopeutat rekisteröinnin käsittelyä.

Tarkemmat ohjeet löydät Resurssirekisterin Help-valikosta.

Palvelun muokkaminen

Voit muokata palveluitasi kirjautumalla Resurssirekisteriin. Mikäli sinulla ei ole oikeuksia muokata palvelua, voit ilmoittaa asiasta haka(a)csc.fi. ota yhteyttä. Oikeuspyyntöjen oikeellisuus varmistetaan palvelun omistavasta organisaatiosta. 

...

Resurssirekisterin käyttöoikeus

Haka-tunnus

Resurssirekisteriin syötettyjen palveluiden tietojen muokkaaminen edellyttää käyttäjätunnistusta. Jos sinulla on Haka-tunnus, käytä sitä.

Muu tunnus

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta Haka-tunnukseen, voit käyttää Google, Yahoo tai LiveID tunnuksia Eduuni-Id:tä hyödyntäen.sosiaalisen median tunnuksia seuraavasti:

  1. Rekisteröi Eduuni-Id tästä linkistä
  2. Vahvista työsähköpostiosoitteesi Eduuni-rekisteröinnin ohjeiden mukaisesti
  3. Kun työsähköpostiosoite on vahvistettu, voit kirjautua resurssirekisterin etusivulta klikkaamalla "Non Haka Users"

Käyttöoikeudet

Resurssirekisteriin syötetyjen palvelujen tietojen muokkaaminen edellyttää muokkausoikeutta kyseiseen palveluun. Ota yhteys Haka-helpdeskiinyhteyttä pyytääksesi oikeutta muokata palvelua Resurssirekisterissä. Muokkausoikeuden lisääminen Hakan tuotantopalveluun vaatii organisaation hallinnollisen Haka-yhteyshenkilön vahvistuksen. 

...