Sähköiset todistukset

ATOMI - Automatisoidusta opintotoimistosta voit ladata itsellesi virallisia, sähköisesti allekirjoitettuja dokumentteja. Atomi löytyy Opiskelijan työpöydän ylävalikosta. (Kuva 1)

Ennen kuin avaat Atomin, sinun tulee valita Opiskelijan työpöydän etusivulla se opiskeluoikeus, johon liittyvän opintosuoritusotteen tai muun asiakirjan haluat ladata. Atomin dokumenttivaihtoehdot personoidaan opiskeluoikeuden mukaan.

Sähköisen varmenteen ansiosta asiakirjan aitouden voi tarkistaa oulu.fi -sivulta Sähköisten todistusten automaattinen varmentaminen tai Digi- ja väestöviraston palvelussa

HUOM!

Jos sähköistä asiakirjaa on muokattu sen lataamisen jälkeen, sähköinen varmenne rikkoutuu ja dokumentti ei ole enää aito.

Atomin kautta saat tulostettua mm. seuraavat todistukset sekä suomeksi että englanniksi:

  • opintosuoritusote
  • opiskelutodistus
  • henkilörekisteriote 

Dokumentit voivat olla sisällöltään erilaisia eri koulutusten opiskelijoilla.

Aloita todistuksen hakeminen kohdasta Uusi tilaus. Valmiit todistukset löydät Dokumentit -kohdasta. (Kuva 2)

Opintosuoritusote pohjautuu suoraan HOPSisi rakenteeseen ja HOPS puolestaan perustuu oman tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan.


Ongelmatilanteissa:

Sähköinen tutkintotodistus

Sähköistä tutkintotodistusta opiskelija ei tilaa itse, vaan se luodaan opiskelijalle. Opiskelija käy itse lataamassa tutkintotodistuksen Atomin Tutkintotodistus-välilehdeltä. Lue tarkemmat ohjeet sähköisestä tutkintotodistuksesta täältä.Kuva 1

Kuva 2: Dokumentit (esimerkkinäkymä)

  • No labels