You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 3 Next »

Digipedagogiikkaa eri tavoin tukevia tuotoksia syntyi monessa kärkihankkeessa. Digivisio 2030 digipedagogiikan kolmen teeman sarja nostaa esille ajankohtaisia asioita niin verkkototeutuksien suunnittelusta, opintojen saavutettavuudesta kuin avoimesta oppimisesta. 

Studioiden tavoitteena on levittää kärkihankkeiden digipedagogiikkaan liittyvää osaamista ja arvioida tuotoksia tulevaisuusorientaatiolla.

Tilaisuudet on tarkoitettu korkeakoulujen opettajille, pedagogiselle ja tekniselle tukihenkilöstölle ja muille aiheista kiinnostuneille. Kolmen teeman sarja toteutetaan suomen kielellä ja ne ovat maksuttomia osallistujille.

Tilaisuudet järjestetään etäyhteydellä Zoomissa. Liity mukaan tämän linkin kautta: https://cscfi.zoom.us/j/61564598550

Lisätietoja: satu.hakanurmi@utu.fi

Ma 29.11.2021 klo 12.00-13.30 Verkko-opetuksen suunnitteluun uusia käytänteitä

Aiheina digipedagogiset laatukriteerit, digimateriaalien laadun arvioiminen ja oppimisanalytiikan työkalut opettajilla. Studiossa mm. Mari Varonen (eAMK), Sanna Brauer (MEDigi) ja Hanna Teräs (APOA).


Pe 10.12.2021 klo 9.15-10.45 Kohti verkko-opintojen parempaa saavutettavuutta

Aiheina opettajan eri tavat lisätä saavutettavuutta verkkoympäristöissä ja materiaaleissa sekä opetusta järjestävän yksikön saavutettavuutta edistävät toimintamallit.  Studiossa Merja Laamanen (DigiCampus).


Ma 10.1.2022 klo 14.00-15.30 Avoin oppiminen ja avoimet oppimateriaalit opettajan työssä

Aiheena avoin oppiminen osana opettajien arkea opetuksesta ja oppimateriaaleista yhteistyöprojekteihin. Näkökulmina opettajan työtä muuttavat avoin oppiminen ja avoimet oppimateriaalit niin tekemisen, käyttämisen kuin jakamisen näkökulmasta. Studiossa mm. Anni Wärri ja Leena Strauss (Jobitti), Laura Riuttanen (ClimateUniversity), Teppo Varttala (KIVAKO), Kaisa Saastamoinen (Lito) ja Anna Lindfors (aoe.fi -palvelu).

  • No labels