Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

IT-päivät on vuotuinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen korkeakoulutuksen ja tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan IT-ammattilaiset.


IT-päivät 2018

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Oulussa 6.11.–7.11.

https://www.oamk.fi/fi/tietoa-oamkista/tapahtumat/korkeakoulujen-it-paivat-2018/

Virallisen IT-päivien ohjelman lisäksi Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto, BusinessOulu ja CSC järjestävät esipäivän maanantaina 5.11.

https://www.oamk.fi/fi/tietoa-oamkista/tapahtumat/korkeakoulujen-it-paivat-2018/esipaiva/

Esipäivä koostuu työpajoista ja keskustelutilaisuuksista. Oppimisen digiloikka -foorumissa teemana ovat oppimisen ja opetuksen muutos ja analytiikan hyödyntäminen jatkuvan oppimisen näkökulmasta. CSC:n korkeakoulutukselle ja tutkimukselle suunnattuja uusia IT-ratkaisuja tarkastellaan puolestaan pilvipalveluaiheisessa työpajassa. Samassa yhteydessä järjestetään myös keskustelutilaisuus korkeakoulujen ja CSC:n välisien kaksisuuntaisten puitesopimusten kehittämiseksi.

Varsinaisilla IT-päivillä johtaja Pekka Lehtovuori jatkaa esipäivillä käytyä keskustelua kokoamalla yhteen esiin nousseita teemoja (esitys: 2018-11-06 Tutkimuksen ja oppimisen digiloikan mahdollistajat.pdf). Lisäksi keskustellaan johtaja Stina Westmanin johdolla kansallisesti tehtävästä Visio2030-työstä (esitys: 2018-11-06 Visiosta korkeakoulutuksen ja tutkimuksen digitalisaation tiekartalle .pptx). Tilaisuudessa kuullaan myös puheenvuoro tietoturvapäällikkö Urpo Kailalta (esitys: tietosuojavaatimusten _tietoturvallinen_toteuttaminen_kaytannoassa_kaila_IT-paivat-2018-11-06.pdf)


 


  • No labels