Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.


Kuvaus

Section


Column


Note
iconfalse

Tämän lisäpalvelun käytöstä veloitetaan erillismaksu, ks. Videotallennepalvelu Funet Video *.

Funet Video (Panopto) on Funet-jäsenorganisaatioiden videokäyttäjien, erityisesti opettajien ja opiskelijoiden työn tukemiseen ja tehostamiseen tarkoitettu helppokäyttöinen ja monipuolinen videotallennepalvelu. Funet Videolla hoituvat niin luentojen ja kuvaruutukaappausten tallentaminen, hakeminen, jakaminen kuin peruseditointikin. Funet Videon vahvuutena on helppokäyttöinen opetustilaisuuksien verkkolähetys, joten palvelu tukee erinomaisesti tämän päivän verkko-opetuksen tarpeita. Funet Videon sisältämät luentomateriaalit ja opetusvideot voidaan suoraan integroida korkeakoulujen omiin oppimisympäristöihin (esim. Moodle).

Funet Video (Panopto) on videotallennepalvelu, joka on saatavilla Funet-jäsenorganisaatioille.

Palveluntarjoajana toimii yhteispohjoismainen NORDUnet. Järjestelmä sijaitsee fyysisesti Suomen ulkopuolella, mutta Pohjoismaissa pysyen. Ohjelmistotarjoajana toimii Panopto Ltd.


Column


...

  • Tukipaketti "Jade" (1-4 pääkäyttäjälle suorat tukikanavat: Sähköposti-, chat- ja puhelintuki)
  • Customer success agent (verkkokokous noin 1-2 krt/vuosi)
  • Koulutusta ja webinaareja

Erillismaksullinen lisätuki

Palveluun ei sisälly loppukäyttäjätukea eikä integraatiotyötä organisaation sisäisiin järjestelmiin.

Organisaation mahdollisesti tarvitsema lisätuki CSC:ltä/Palvelutoimittajalta/Ohjelmistotoimittajalta laskutetaan erikseen hinnaston mukaisesti.

Käyttöönotto

Käyttöönotosta sovitaan organisaatiokohtaisesti ja palvelun käyttöönottamista varten Funet-jäsenorganisaatio solmii palvelusopimuksen CSC:n kanssa.

...