Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Eduuni-workspaces-palvelun etusivulla on listattu käyttäjälle näkyvät sivustot käyttöoikeuksien mukaan ja sivustot on jaettu luku- ja muokkausoikeudellisiin sivustoihin. Jatkossa sivustot listataan aakkosjärjestyksessä ilman luku- ja muokkausoikeuksien erottelua. Tämä nopeuttaa etusivun latautumista huomattavasti, etenkin käyttäjillä, joille näkyy paljon sivustoja.
Käyttäjät voivat nyt entistäkin paremmin keskittyä työskentelyyn odottelun sijaan! Seuratut sivustot -pysyy edelleen tutulla paikalla listauksen kärjessä, ja tätä toiminnallisuutta kannattaakin hyödyntää, jotta suosikkisivustot löytyvät helposti ja nopeasti.

Muutos tulee voimaan viikonlopun 31.8-1.9. aikana.


The homepage of Eduuni-workspaces service has compiled a list of sites based on user's permissions. The list have previously been divided into two parts: "sites I can read" and "sites I can modify". Starting on next weekend, all sites will be listed alphabetically in one part. This speeds up the homepage significantly, especially for users who have a lot of sites to view. Users can now focus more on working instead of waiting! To help you keep up with your favourite sites, your followed sites will stay on their familiar place on top of the list!

The change will take effect during 31.8-1.9.


  • No labels