Eduuni-ID -tunnuksen rekisteröintiprosessi

Eduuni-ID -tunnuksen rekisteröinti (In english)

 1. Siirry: https://info.eduuni.fi/aloittaminen/
 2. Valitse "Rekisteröidy tästä"
 3. Aloita rekisteröinti valitsemalla "Aloita rekisteröinti" 4. Valitse luettelosta kirjautumistapa jonka avulla haluat kirjautua.

  Listalla näkyy vain ne organisaatiot, jotka ovat Haka- tai Virtu-luottamusverkoston jäseniä. Jos et löydä omaa organisaatiotasi listalta, niin valitse  Office 365, Google, LinkedIn, Microsoft, tai Facebook ja jatka sisäänkirjautumiseen.

 5. Täytä Eduuni-ID rekisteröintilomake

  Tähän annetaan ensisijaisesti oman organisaation virallista muotoa oleva työsähköpostiosoite. Ei siis gmail, hotmail yms. osoitteita.

 6. Vahvista sähköpostiosoitteesi hallinta painamalla vahvistusviestiä, joka sinulle lähetettiin rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

  *Haka-, Virtu-, Office 365 (Azure AD)- ja VALTTI-kirjautumisella sähköpostiosoitteen hallintaa ei tarvitse enää erikseen vahvistaa, jos kirjautumispalvelimen lähettämien tietojen mukana tulee sama sähköpostiosoite, jonka käyttäjä on rekisteröinyt.  Kuva Eduuni-ID-tunnuksen sähköpostiin lähetetystä vahvistusviestistä.


 7. Eduuni-ID tunnuksen rekisteröinti on valmis ja voit kirjautua Eduuni-ID:tä käyttäviin palveluihin.

  Eduuni-ID-tunnus on luotu ja vahvistettu

  Huom! Jotta uudelle Eduuni-ID tunnukselle voidaan antaa yksittäisiä käyttöoikeuksia Eduuni-wikissä tai Eduuni Jirassa, täytyy palveluun kirjautua kerran sisään: https://wiki.eduuni.fi tai https://jira.eduuni.fi