Tutkimuksen, oppimisen ja innovaatiotoiminnan toimijoiden, päättäjien ja liiketoiminnan omistajien joukon kesken on tunnistettu kuusi ajankohtaista yhteistyöteemaa, joiden äärelle kokoonnumme kehittämispajoissa. Kehittämispajojen keskusteluiden tavoitteena on jäsentää mahdollisuuksia ja haasteita sekä tunnistaa tahoja ratkaisuja edistämään. Pyrimme vahvistamaan yhteistä tietopohjaa teemojen ympärillä ja tarjota aiheiden asiantuntijoille mahdollisuuksia yhteisten ratkaisupolkujen löytämiseen. 

Itse teemoja seurataan Korkeakoulutuksen ja tutkimuksen digitalisoitumisen tiekartan (http://ka.csc.fi/) taustasivujen kautta.

Tilaisuudet on suunnattu erityisesti ammattikorkeakoulujen, yliopistojen ja tutkimuslaitosten toimijoille, mutta ovat luonteeltaan avoimia kaikille. Kehittämispajat järjestetään ZOOMissa ja tallennetaan alustusten osalta. Kutsuja saa vapaasti välittää edelleen eikä osallistuminen vaadi ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Seuraavat kehityspajat:

Kehityspajat jatkuvat vuonna 2024.

Seuraavan kehityspajan aiheena ovat datanhallinnan ja laskennan pilottihankkeet. Tilaisuus järjestetään alkuvuodesta 2024, tarkempi ajankohta ilmoitetaan tuonnempana.

____________________________________________________________________________________________________________