Tämä sivu sisältää:

 
 

Wiki-sivuja voi siirtää sivuhierarkiassa eri paikkoihin. Liitetiedostoja voi siirtää wiki-sivulta toiselle.

Wiki-sivut

Klikkaa siirrettävällä sivulla oikeasta yläkulmasta Tools > Move ja ala kirjoittaa uuden parent-sivun nimeä. Valitse uusi kohdesivu nuolinäppäimillä ja painamalla Enter-näppäintä. Tarvittaessa sitä ennen kirjoita uuden kohdetyötilan nimi yläpuoleiseen laatikkoon

TAI

klikkaa ko. työtilassa sivun yläreunasta Browse > Pages (ja tarvittaessa Tree) -> etsi klikkailemalla (navigoinnissa näkyvät sivut löytyvät Etusivu-nimisen sivun alta) näkyviin sekä siirrettävä että uusi parent-sivu. Vedä siirrettävä sivu drag and drop -tyyliin hiirellä uuden parent-sivun päälle ja vapauta hiiren painike.

Täydelliset ohjeet (englanniksi): https://confluence.atlassian.com/display/DOC/Moving+a+Page

Liitteet

Käyttääksesi liitetiedostoa wiki-sivulla sen ei välttämättä tarvitse sijaita samalla sivulla. Käytä hakua löytääksesi ja käyttääksesi muulla sivulla sijaitsevaa liitetiedostoa. Ohjeet (englanniksi): https://confluence.atlassian.com/display/DOC/Linking+to+Attachments

Siirtäminen sivulta, johon liite on liitetty, tapahtuu valitsemalla Tools -> Attachments -> (halutun tiedoston kohdalta) Properties  -> kirjoita Page-kohtaan uuden kohdesivun nimi -> Save.

Jos ei ole tietoa, mille sivulle jokin liite on liitetty, sen löytää kirjoittamalla hakusanan tai -sanoja (esim. "menestystarinoi* pdf") sivun oikean yläkulman hakukenttään (tarvittaessa * (tähti)-merkki hakusanan perään) -> Enter  -> etsimäsi liitetiedoston alapuolella näkyy ko. liitetiedoston sivun nimi pienellä, harmaalla tekstillä, joka toimii myös linkkinä ko. sivulle. Siirrä liitetiedoston ko. sivulta em. tavalla.

Täydelliset ohjeet (englanniksi): https://confluence.atlassian.com/display/DOC/Moving+an+Attachment