Päivitetty 11.7.2024


Kiitos, kun käytät CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy:n ("CSC") Eduuni-palveluja ("Palveluja").

Rekisteröimällä Eduuni-ID-tunnuksen tai Eduuni Cloudin Microsoft Entra ID -tunnuksen ja kirjautumalla Palveluihin:

Käyttöehdot:

 1. Käytä Palveluja vain työhön liittyvään toimintaan.
 2. Älä tallenna tai välitä häiritseviä, haitallisia tai loukkaavia tietosisältöjä Palveluissa.
 3. Huolehdi, että Eduuni-ID- ja Eduuni Cloud-tunnuksen rekisteröidyt yhteystietosi ovat oikein ja ajan tasalla.
 4. Käytä Eduuni-ID:n ja Eduuni Cloudin kirjautumistapana lähtökohtaisesti aina oman organisaatiosi kirjautumistapaa.
  1. Jos tämä ei ole mahdollista Eduuni-ID:ssä, voit käyttää internet-pohjaista kirjautumistapaa, ota silloin käyttöön niihin liittyvät turva-asetukset.
  2. Jos tämä ei ole mahdollista Eduuni Cloudissa, voit käyttää Microsoft-tiliä tai sähköpostiin lähetettävää kertakäyttösalasanaa. Kaikilta Eduuni Cloud käyttäjiltä vaaditaan monivaiheinen kirjautuminen (MFA).
 5. Käytä valitsemassasi kirjautumistavassa hyvien käytäntöjen mukaista vahvaa salasanaa. (Esimerkiksi Liikenne- ja viestintävirasto opastaa vahvan salasanan valinnassa: https://pidempiparempi.fi)
 6. Älä koskaan jaa tunnustasi kenenkään kanssa.
 7. Olet vastuussa Palveluihin tallentamastasi tai välittämästäsi sisällöstä ja siitä, että se on lakien ja määräysten, sekä näiden käyttöehtojen mukainen.
 8. Älä käytä Palveluja tai Palveluiden sisältöjä laittomaan tarkoitukseen. Lain rikkominen katsotaan Palveluiden väärinkäytöksi.
 9. Jos Palveluihin tallentamasi sisältö sisältää henkilötietoja tai muuta luottamuksellista tietoa, olet itse vastuussa siitä, että tietojen käsittely on riittävän turvallista.
 10. Palvelun käytössä ei luovuteta sisällön omistusoikeuksia tai immateriaalioikeuksia, ellei toisin ole sovittu.
 11. Sinun on välittömästi ilmoitettava kaikista tiedossa olevista tai epäillyistä tietoturvaloukkauksista Eduunin ylläpidolle / CSC:n turvallisuustiimille (yhteystiedot: customerservice@eduuni.fi / security@csc.fi)
 12. Olet vastuussa seurauksista, jotka aiheutuvat näiden käyttöehtojen rikkomisesta. Rikkomuksista voidaan ilmoittaa kotiorganisaatiollesi ja tarvittaessa asianmukaisille lainvalvontaviranomaisille.

 

Voit käyttää Eduuni-ID- tai Eduuni Cloudin Microsoft Entra ID -kirjautumista myös Eduunin ulkopuolisissa muiden toimijoiden palveluissa. Tällöin kyseisen toimijan palveluun sovelletaan toimijan omia käyttöehtoja.

CSC pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja. Löydät aina käyttöehtojen uusimman version Eduuni-palveluiden etusivuilta.

 • No labels