Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Please note!

The second day for the sessions has been moved from 13th to 18th of May.

Welcome to the IaaS+ supplier introductory sessions for representatives of Finnish higher education institutions!

The event is connected to the framework agreements established by GÉANT within the OCRE project (https://www.ocre-project.eu/).

During the two days each IaaS+ supplier with an GÉANT/OCRE IaaS+ framework agreement (https://www.ocre-project.eu/services/cloud-suppliers/country/finland) in Finland will present themselves during a 30 min session. There will be approximately 10 minutes reserved for questions and answers after an initial 20 min presentation per each supplier.

The presentations will primarily be in English, yet some might be in Finnish.

The sessions will be recorded. The recordings and the presented materials will be made available to the higher education institutions after the event.

More information and materials for representatives of Finnish higher education institutions will be made available at https://wiki.eduuni.fi/x/SBJUD (requires signing in with HEI credentials).

Agenda


Tervetuloa suomalaisten korkeakoulujen edustajille sunnattuihin IaaS+-puitesopimustoimittajasessioihin!

Tilaisuus liittyy GÉANTin OCRE projektissa toteuttamaan IaaS+-puitejärjestelyyn (https://www.ocre-project.eu/).

Kahtena päivänä järjestettävien sessioiden aikana jokainen Suomeen valittu GÉANT/OCRE IaaS+-puitesopimusoimittaja (https://www.ocre-project.eu/services/cloud-suppliers/country/finland) tulee esittelemään itsensä ja tarjoomansa 30 minuutin session aikana. Jokaista 20 minuutin esitystä seuraa 10 minuuttia kysymyksille ja vastauksille.

Esitykset tulevat pääosin olemaan englanniksi, osa saattaa olla myös suomeksi.

Sessiot tullaan tallentamaan. Tallenteet sekä esitetyt materiaalit tullaan tuomaan korkeakoulujen saataville sessioiden jälkeen.

Lisätietoa sekä esitysmateriaalit korkeakouluedustajille https://wiki.eduuni.fi/x/SBJUD (vaatii kirjautumisen korkeakoulutunnuksilla).

Times are EEST, GMT +3

Tuesday 11.5.2021
11.50-12.00Zoom-room opens for audience
12.00-12.10Opening words
12.10-12.40AppXite (IBM)
12.40-12.45Switch & 5 min break
12.45-13.15Safespring
13.15-13.20Switch & 5 min break
13.20-13.50

VSHN (Exoscale)

Presentation will be in Finnish

13.50-13.55Switch & 5 min break
13.55-14.25Rackspace (AWS)
14.25-14.30Switch & 5 min break
14.30-15.00

SoftwareONE (Azure)

Presentation will be in Finnish

15.00-15.05Switch & 5 min break
15.05-15.35Computas (GCP)
15.35-15.45Wrap-up and finish

Times are EEST, GMT +3

Tuesday 18.5.2021
11.50-12.00Zoom-room opens for audience
12.00-12.10Opening words
12.10-12.40CloudFerro
12.40-12.45Switch & 5 min break
12.45-13.15Telekom / T-Systems
13.15-13.20Switch & 5 min break
13.20-13.50Orange
13.50-14.00Wrap-up and finish


  • No labels