Kokous klo 10.00-11.30


Asialista

  1. Tilannekatsaus
    1. Käytiin läpi ohjeluonnos. Todettiin, että ohje alkaa olla aika hyvässä vaiheessa, mutta tarvitsee vielä yhtenäistämistä ja muotoilua.
    2. Sovittiin, että Riitta Koikkalainen, Ulriikka Puura ja Nina Hyvönen kokoustavat ensi viikolla ja työstävät luonnostekstin yhtenäisemmäksi. Myös Pekka Nygren lupasi vielä käydä tekstiä läpi kokonaisuutena.
    3. Sanasto alkaa olla valmis. Toivottiin, että sanastoon tulisi mukaan englanninkieliset termit suomalaisten rinnalle. Keskusteltiin myös koko ohjeen kääntämisestä ja Erja Kortelainen lupasi kysellä CSC:n päästä, mitä mahdollisuuksia kääntämiseen löytyy.
    4. Sovittiin, että ensimmäinen luonnos on valmiina marraskuun loppuun mennessä.
  2. Kommenttikierroksen järjestämisen tavoista sopiminen ja muut jatkotoimenpiteet
    1. Sovittiin, että ensimmäinen ohjeistusluonnos laitetaan kommenteille CSC:lle joulukuun alussa (Jessica Parland-von Essenin tiimille).
  3. Muut asiat
  4. Seuraava kokous 
    1. Nina tekee Doodlen seuraavan kokouksen ajankohdasta. Sovittiin, että kokoustetaan vielä tammikuussa, kun tekstiluonnos on valmis.
  • No labels

1 Comment

  1. Hei!

    En pääse tämän päivän tapaamiseen pakollisen menon takia. Kävin vähän muokkaamassa tekstiä magentalla fonttivärillä. Olisi pitänyt saada enemmän aikaiseksi, mutta loka-marraskuu ovat olleet melkoisen täynnä kaikkea (sad)

    Mukavaa tapaamista!


    Terv. Manna