Avoimet oppimateriaalit ovat monelle toimijalle kiinnostava asia, ja Suomessa löytyy paljon osaamista avointen oppimateriaalien ympäriltä. Avointen oppimateriaalien kirjasto tekee yhteistyötä eri toimijoiden kautta, jotta avoimet oppimateriaalit ovat luonteva osa oppimista ja opettamista, ja jotta kirjasto vastaa sidosryhmien tarpeita.

Tämä osa Avointen oppimateriaalien kirjaston wikiä on työtila sidosryhmätyölle.

Sidosryhmätoiminnan muoto

Avointen oppimateriaalien kirjasto järjestää paljon yhteistyötä eri oppilaitosten, hankkeiden, verkostojen ja kuntien kanssa. Kirjasto pyrkii edistämään tietoutta avoimista oppimateriaaleista sekä kirjaston tarjoamista mahdollisuuksista osallistumalla merkittäviin opetuksen ja oppimisen konferensseihin, järjestämällä yhteistyökokouksia, osallistumalla Oppimisen avoimuus -asiantuntijaryhmän toimintaan, vetämällä etätyöpajoja ja -koulutuksia avoimista oppimateriaaleista sekä esittelemällä kirjastoa seminaareissa ja kehittämispäivillä.

Mikäli sinun verkostosi tai organisaatiosi kehittämispäivien tai tiimipalaverin ohjelma kaipaisi etätietoiskua avoimista oppimateriaaleista ja Avointen oppimateriaalien kirjastosta, ota meihin yhteys aoe@oph.fi, niin sovitaan yhteinen tapahtuma.Etsitkö lisätietoa avoimista oppimateriaaleista? Kts. avointen oppimateriaalien määrittely

Etsitkö lisätietoa itse kirjastosta? Kts. wikin aloitussivu tai mene suoraan kirjastoon osoitteesta aoe.fi

Etsitkö lisätietoa oppimateriaalien metatiedoista? Kts. oppimateriaalien metatiedot -haara

Uusimmat kuulumiset ja tiedot avoimista tapahtumista 

  • No labels